Το άλλο πρόσωπο του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός είναι μία από τις ομάδες που ακόμη δεν έχουν διαφήμιση στη φανέλα τους.

Κι αυτό έχει εξήγηση. Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες, ο Φώτης Κωστούλας προχώρησε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση. Στο συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ υπάρχουν ρήτρες, ώστε να αφαιρούνται χρήματα από τις ΠΑΕ σε περίπτωση που υπάρξουν επεισόδια ή βρεθεί παίκτης τους που να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Και τα δύο βρίσκουν αντίθετα τα «καναρίνια». Και αυτό γιατί για το κομμάτι της βίας έχουν δώσει μεγάλες «μάχες» (ας μην ξεχνάμε πως στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν το πέταλο των οργανωμένων ήταν κλειστό και φέτος έχει υποστεί τροποποιήσεις), ενώ σε αυτό του αντί-ντόπινγκ. Δεν υπάρχει αθλητικός νόμος που να τιμωρεί ομάδα επειδή βρέθηκε θετικός αθλητής της!

Μάλιστα ο Παναιτωλικός με έγγραφό του στον ΟΠΑΠ του κατέθεσε την εξής πρόταση, που θα συζητηθεί! Αφού λοιπόν υπάρχει τόση ευθιξία στο ζήτημα των απαγορευμένων ουσιών, του μετέφερε τη πρόθεση του να βάλει στη φανέλα του διαφήμιση του οργανισμού, αρκεί τα χρήματα που είναι να πάρει (υπολογίζονται σε 250.000 ευρώ μεικτά), να διατεθούν στη καταπολέμηση του ντόπινγκ! Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» πήρε μία πρωτοβουλία, που δεν περνά απαρατήρητη.

Μάλιστα πρόθεσή του είναι, αν τελικά η φανέλα παραμείνει «κενή», να διαφημίζει δωρεάν μέσω αυτής κοινωφελή ιδρύματα! Άλλωστε για αυτόν τον λόγο έστειλε αίτημα στη Σούπερ Λίγκα, μέσω του οποίου ζητά το ματς με τον Εργοτέλη να είναι… αφιερωμένο στον «Σύλλογο Αιμοδοτών Αγρινίου», ο οποίος διοργανώνει στη πόλη λαμπαδηδρομία. Αν τελικά το εγκρίνει η διοργανώτρια αρχή. Η αφή της φλόγας θα γίνει στην ανάπαυλα του ματς και αυτό γιατί ο Κωστούλας θέλει ο Παναιτωλικός να αποτελεί το κοινωνικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα θα υπάρξει συνεργασία και με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πως στον Παναιτωλικό υπάρχει μία διαφορετική αντίληψη για το ποδόσφαιρο.

πηγή : Sport Day Γ. Ντυμένος