Ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά “Χ.Τρικούπης”

Ολοκληρώθηκε χθες με τη διεξαγωγή του μικρού και μεγάλου τελικού το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης “Χ.Τρικούπης”. Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου για να παρακολουθήσει τους αγώνες της δεύτερης μέρας που πρόσφεραν ωραίο θέαμα.

Στον μικρό τελικό ο ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ μετά από ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι επικράτησε του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ με σκορ 61-56 κατακτώντας την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Στον μεγάλο τελικό η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι πάλεψε, μέχρι ενός σημείου το παιχνίδι, ηττήθηκε τελικά δίκαια από τον ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ με σκορ 69-53. Η Πατρινή ομάδα στέφθηκε πανάξια κυπελλούχος του Τουρνουά αφού έδειξε πιο δυνατή κια πιο έτοιμη από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ κ. Βουρνάς κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης (το είχε κατακτήσει και πέρισυ με τα χρώματα της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ, ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ που αποδέχτηκαν την προσκλησή μας και συμμετείχαν στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθαοσφαίρισης “Χ. ρικούπης”. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής που βρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου για να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε για ανάδειξη του τόπου μας και του Μεσολογγίτικου μπάσκετ.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές και αθλητές όλων των ομάδων που παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, υπερέβαλλαν εαυτούς και προσέφεραν εκπληκτικό θέαμα στο φίλαθλο κόσμο, χωρίς σκοπιμότητες και αντεγκλήσεις.

Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου