Τα περιστατικά με μέλη της Χ.Α που έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία και απεστάλησαν στον Άρ. Πάγο

Το σπάσιμο των πάγκων στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και το περιστάτικο εξύβρισης δημοσιογράφου στο Αγρίνιο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση είναι τα δυο συμβάντα με μέλη της ΧΑ που το υπουργείο Δημόσιας Τάξης απέστειλε στον Άρειο Πάγο μαζί με όλες τις αξιόποινες πράξεις που έγιναν πανελλαδικά είτε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε μέλη του κόμματος.

Ρουπακιάς ΜπαρμπαρούσηΚάθε μία από αυτές τις αξιόποινες πράξεις εκτός από δύο που είναι δολοφονίες είναι πλημμελήματα και σκοπός του υπουργείου με όλο αυτό τον φάκελο είναι να συγκεντρωθούν όλες έτσι ώστε να εξετάσει το υπουργείο Δικαιοσύνης εάν μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εάν υπάρχει ηθική αυτουργία από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Εάν συμβεί αυτό τότε όλες αυτές οι ενέργειες μαζί θα αποτελούν κακούργημα και θα επισύρουν ποινή φυλάκισης 10 ετών, ενώ στην περίπτωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα γίνεται άρση της ασυλίας. Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρουν πως σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αναλυτικά τα περιστατικά που απεστάλησαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και έγιναν στην Αιτωλοακαρνανία:
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Δέκα ημεδαποί, μεταξύ των οποίων Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” και ένας Αρχιφύλακας, προσωπικής ασφάλειας προέβησαν σε διενέργεια ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες μικροπωλητές προκαλώντας ζημιές σε βάρος τους.Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ως άνω αδικήματα.
ΑΓΡΙΝΙΟ
Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013, τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κων/νος. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση

με πληροφορίες από newsit.gr