Δευτέρα και Τρίτη το ποδοσφαιρικό τουρνουά για «Το χαμόγελο του παιδιού»

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», σας προσκαλούν την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 να παρακολουθήσετε το 1ο Διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Emileon SportCenter, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Συμμετέχουν οι ομάδες
Παναιτωλικός, ΑΕ Μεσολογγίου, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Π.Α.Ο. Καλυβίων, Παναμβρακικός Μπούκας, Αστέρας Καμαρούλας, Φλόγα Παλαιομάνινας και η Αναγέννηση Θέρμου.

15 +1 χρόνια καθημερινού αγώνα – αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, διαβίωσης – χιλιάδων παιδιών που περιμένουν από όλους εμάς μια ουσιαστική ανταπόκριση….
Ας είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι………, θα τα καταφέρουμε»

Όλα τα παιδιά και οι μαθητές θα παρακολουθήσουν δωρεάν το τουρνουά. Θα πραγματοποιηθεί μεγάλο ταχυδακτυλουργικό θέαμα από το θαυματοποιό Κρίστοφερ, της Ελληνικής Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών!!!!
Την Δευτέρα 23-09-2013 και ώρα 18:30, πρώτη μέρα του τουρνουά, θα γίνει η τελετή βράβευσης, όλων των συμμετεχόντων στο τουρνουά.