Εγκώμια Μίτσελ για Παναιτωλικό

«Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»
Λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μίτσελ μιλώντας στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά, αποκαλύπτει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ πλέκει το εγκώμιο της ομάδας του Αγρινίου.

Για τον Παναιτωλικό τι εικόνα έχετε; Σας θυμίζω πως είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, λίγες ημέρες μετά από ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του Στέφενς.
«Μου φαίνεται πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες που ανέβηκαν απ’ την δεύτερη κατηγορία, είναι πολύ καλές ομάδες. Διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν πολύ καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Είναι μία ομάδα η οποία πάντα προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιους παίκτες όπως είναι οι Κάρλος, Τζούνιορ, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Θεοδωρίδης. Όμως, πιστεύω πως στο σύνολό του είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τη μπάλα. Πραγματικά είναι μία ομάδα η οποία μου αρέσει πολύ».

Εμείς να περιμένουμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Παρί;
«Είναι πιθανό, αλλά όχι πολλές. Θα έχουμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως του Φουστέρ ή του Μπονγκ. Όμως, σε γενικές γραμμές η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά από πλευρά φυσικής κατάστασης. Και έτσι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή στιγμή κάποιων ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα ο Βάις τελείωσε το παιχνίδι πολύ κουρασμένος. Όμως, το να μην εκμεταλλευτούμε τώρα τη στιγμή του, θα ήταν ένα λάθος του προπονητή».

πηγή : novasports.gr