«Διπλό» πρόκρισης ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα για το Κύπελλο

Τη νίκη με 1-0 στην Κέρκυρα πανηγύρισε ο Παναιτωλικός και έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου. Οι δυο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο Αγρίνιο στις 31/10, σε ένα ματς που μάλλον θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα.

Σε εκπληκτική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, ακολούθησε και η νίκη που κατά πάσα πιθανότητα θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα εκτός έδρας.Οι γηπεδούχοι, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ζορμπάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που στοίχισε στους Φαίακες οι οποίοι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, έμειναν πίσω στο σκορ από την ομάδα του Αγρινίου με τέρμα του Πασσά. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι και ο Παναιτωλικός, καθώς στο 77′ τραυματίστηκε ο Μύγας και αποχώρησε, ενώ είχαν γίνει οι αλλαγές.

Ο Παναιτωλικός φεύγει από την Κέρκυρα με το διπλό πρόκρισης, αλλά και με τραυματίες τους Δάρλα και Μύγα, η κατάσταση των οποίων θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο των κυανοκίκτρινων.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68′ Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68′ Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74′ Αρμένης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης (46′ Πόι), Μελισσάς (68′ Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας (45+1′ λ.τ Κάρλος Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.