Χάβος : Πρωτίστως μας νοιάζει το Πρωτάθλημα

“Έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση”
Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως η ομάδα του έδειξε σοβαρότητα και παρά την μέτρια εικόνα της πήρε τη νίκη. Μπορεί ο Παναιτωλικός να πήρε τη νίκη που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση στην Κέρκυρα, αλλά ο Μάκης Χάβος, από τη μία υπογράμμισε πως έμεινε ανικανοποίητος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, που πήραν, είπε, τη νίκη χάρη στη σοβαρότητά τους, όμως, από τώρα έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου για τη ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «καναρινιών» υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου τα εξής: «Σαν ομάδα μας ενδιαφέρει το Κύπελλο Ελλάδας. Όμως, πρωτίστως, μας νοιάζει το Πρωτάθλημα κι ο αγώνας που έρχεται απέναντι στον Άρη. Έτσι αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε 6-7 βασικούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα, αυτό να βγει και στο γήπεδο. Μιας κι η ομάδα μου δεν είχε την κατάλληλη χημεία και ισορροπία. Γενικά η εμφάνισή μας δεν με άφησε ικανοποιημένο, όμως δείξαμε σοβαρότητα κι έτσι δεν πέσαμε κι εμείς θύμα έκπληξης. Με τη νίκη που πήραμε, νομίζω πως έχουμε το πάνω χέρι για την πρόκριση, όμως, για να φτάσουμε σε αυτήν, θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Κέρκυρα και στη ρεβάνς.»

Μιχάλης Γρηγορίου : «Τελείωσε στο γκολ του Παναιτωλικού»
Στην αποβολή του Ζορμπά στάθηκε ο τεχνικός των Φαιάκων, που υπογράμμισε πως μετά και το γκολ του Παναιτωλικού, όλα τελείωσαν. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο Μιχάλης Γρηγορίου, παρά την ήττα της ομάδας του.Καθώς, όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ομάδα του στάθηκε καλά, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σε ένα παιχνίδι, πάντως, που κατά τον κ. Γρηγορίου «τελείωσε στο γκολ του Παναιτωλικού.» Όσο για τη ρεβάνς, είπε “πως δεν θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, θα πάμε εκεί να παλέψουμε, αλλά και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι” και επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως ο μεγάλος στόχος της Κέρκυρας είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.