Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο EMILEON ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.). Αμέσως μετά ο προπονητής κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία συμπεριλαμβάνονται δεκαεννιά ποδοσφαιριστές. Είναι οι: Μπόγιοβιτς, Μπικέι, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Πόι, Καλί, Μπελόν, Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Πασάς, Σφακιανάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκόλιας, Κουτσοσπύρος, Στεφανάκος.

Χωρίς Ντε Βινσέντι o ΠΑΣ στο Αγρίνιο
Δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Τόμας ντε Βινσέντι.Ο Αργεντινός χαφ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και του έχει δοθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ συστήθηκε από τους γιατρούς και ολιγοήμερη ξεκούραση, προκειμένου να επανέλθει.

Την αποστολή αποτελούν: οι Βελλίδης, Αμπάρης, Αυγενικού, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Lila, Vila, Ilic, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Ντάσιος, Chavez, Keita, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γιάκος, Struna.