Γκάλο: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Οι παίκτες του Παναιτωλικού, Γκάλο και Κουτσοσπύρος μίλησαν στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ τονίζοντας ότι είναι χαρούμενοι για τη νίκη αλλά θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Γκάλο: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλά. Ολόκληρη η ομάδα έδωσε αυτό που μπορούσε και έπρεπε και έτσι δουλεύουμε εμείς σαν ομάδα. Τελειώσαμε το πρώτο μέρος με ένα γκολ. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο μέρος για να πάρουμε τη νίκη και αυτό και έγινε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Κουτσοσπύρος: «Ξέραμε ότι ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Καταθέσαμε δύναμη και πάθος στο παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί, καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι πήραμε τη νίκη. Τα χρονικά διαστήματα των γκολ ήταν πολύ καθοριστικά και από κει και πέρα ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Δουλεύουμε στο κομμάτι του σκοραρίσματος και σήμερα η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Έτσι, βγήκαν οι φάσεις και τα γκολ θα έρθουν ότι κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».