Χάβος: «Βαθμολογική και ψυχολογική νίκη» [HDvideo]

Ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε σημαντική απο βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς τη νίκη του Παναιτωλικού και τόνισε πως θα βοηθήσει για έναν καλύτερο Παναιτωλικό στη συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Στη σημαντικότητα της νίκης του Παναιτωλικού τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών πιστεύει ότι αυτή θα βοηθήσει για το χτίσιμο ενός καλύτερου Παναιτωλικού. «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Βαθμολογική και ψυχολογική.Ξέραμε ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, ωστόσο συνεργαστήκαμε καλά και φτάσαμε στον στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε χώρο στον ΠΑΣ. Ωστόσο στην επανάληψη είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα του Καμαρά. Η νίκη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια και η διακοπή θα μας κάνει να χτίσουμε βήμα-βήμα έναν καλύτερο Παναιτωλικό», δήλωσε ο Χάβος.

Παντελίδης: «Πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας»
Την άποψή του πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης.

«Την προηγούμενη αγωνιστική με τη Ξάνθη δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς. Σήμερα το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πίκρα γιατί θεωρώ ότι ακόμα και μετά το 2-0 αν μια ομάδα που έπρεπε να προηγείται μέσα στο γήπεδο αυτή ήταν η δική μας», ήταν τα πρώτα του λόγια.Και συνέχισε: «Πραγματικά είμαστε πικραμένοι για τον τρόπο που χάσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές σου δίνει με την πρώτη ευκαιρία γκολ και άλλες φορές χάνεις πολλές ευκαιρίες και δεν μπορείς να κάνεις γκολ. Τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα».Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Επίσης να πω ότι οι 4 διαιτητές σήμερα ήταν πολύ καλοί. Το λέω γιατί κι εγώ καμιά φορά γκρινιάζω για τη διαιτησία».

Ερωτηθείς για τα αμυντικά κενά της ομάδας του, σχολίασε: «Εσείς αυτό είδατε σήμερα; Κάναμε 4-5 φάσεις για γκολ και ήμασταν το “αφεντικό” του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Πόσες φορές θα το δείτε αυτό σε εκτός έδρα παιχνίδι μια ομάδα να κάνει 4 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο; Εγώ είδα βελτίωση της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια».