Τζούνιορ: «Με το… δεύτερο διαβατήριο μένω ακόμη ένα χρόνο»

Με διάθεση για χιούμορ ο 37χρονος και μερικές φορές… 29χρονος Σίλβα Τζούνιορ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους του Παναιτωλικού, αλλά και για τα προσωπικά του σχέδια.Εμφανώς ευδιάθετος ο Σίλβα Τζούνιορ μίλησε για τα… δύο διαβατήρια του, για το πώς πείστηκε να συνεχίσει ακόμη μία σεζόν στον Παναιτωλικό, για το πότε σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του και το τι θα κάνει μετά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναιτωλικού, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Μπακάκη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό παίκτη.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό» και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

Για τον Γκάλο: «Δεν είχαμε συναντηθεί στην Πορτογαλία. Είμαι παππούς δεν τον έχω προλάβει. Εγώ είμαι 37 με το πρώτο διαβατήριο και 29 με το δεύτερο».

Για την επιλογή του να συνεχίσει ακόμη μια σεζόν: «Πέρυσι παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο κόσμος, ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου μου είπαν ότι μπορώ να μείνω ακόμη ένα χρόνο. Με πίστεψαν σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο. Για το πότε θα σταματήσω, θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν πάμε καλά μπορεί να συνεχίσω ακόμη έναν χρόνο. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Θα πάω εκεί που θα έχω δουλειά. Σίγουρα θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα και έπαιξε καλά. Αλλά εμείς μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θέλαμε τη νίκη και την πήραμε».

Για το γεγονός ότι φάνηκε να αιφνιδιάζονται στην αρχή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές θέλουμε να βάλουμε γκολ από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε και έναν αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε γρήγορα τα πράγματα, αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι».

Για την δυσκολία επίτευξης γκολ: «Δεν υπάρχει δυσκολία, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Έχουμε καλή ομάδα, θα κερδίσουμε κάποια παιχνίδια, που θα μας δώσουν υπομονή και ελπίδα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πάμε πολύ καλά, θέλουμε να μείνουμε στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που αγαπάω πολύ, έχω φίλους και μία ζωή εκεί. Μιλάω ακόμη με τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι δυνατό και καλό, αλλά εγώ θέλω να βλέπω Έλληνες να παίζουν».

Για τον Μπακάκη: «Θα πάει πολύ καλά και θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα».