Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους Φοιτητές του Τ.Ε.Ι Δυτ. Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου δευτέρου και τρίτου κύκλου σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών έτους 2011-2012 που απευθύνονταν στο Εκπαιδευτικό, Διοικητικό προσωπικό και στους φοιτητές του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου, διοργανώνει και τέταρτο κύκλο σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών το μήνα Νοέμβριο 2013 το οποίο θα απευθύνεται στους φοιτητές του Τ.Ε.Ι.

Σκοπός είναι η προαγωγή του αισθήματος ευθύνης και ασφάλειας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καθημερινών εκτάκτων αναγκών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Τo σεμινάριo ολοκληρώνεται σε 14 ώρες εκπαίδευσης και οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών, Πιστοποίηση EFAC (European First Aid Certificat). To Eυρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών είναι αναγνωρισμένο από όλους τους Ερυθρούς Σταυρούς και Ερυθρές Ημισελήνους, θα έχει ισχύ 3 χρόνια, από την ημερομηνία έκδοσής του.

-Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι προαιρετική το κόστος είναι 20€ και η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.
-Oι υποψήφιοι θα καταθέτουν τα χρήματα πριν την έναρξη των μαθημάτων σε Τραπεζικό λογαριασμό του E.E.Σ στην ΕUROBANK.
-O αριθμός του λογαριασμού είναι 0026.0240.39.Ο201168284.
-Oι υποψήφιοι για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα προσκομίζουν το αποδεικτικό της κατάθεσης.
-Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τ.Ε.Ι.
-Οι ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών θα πρέπει να απευθύνονται από 14/10 /2013 μέχρι 8/11/2013 στο τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι ή στο τηλέφωνο 2631058421 ή να συμπληρώσουν το συνοδευτικό έντυπο και να το παραδώσουν-αποστείλουν, προκειμένου να καθοριστούν οι ομάδες για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου.