Δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια ο Αστακός στο taekwondo

Με 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε στον Αστακό η αποστολή του taekwondo από τη Χαλκίδα
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο ο Αστακιώτικος σύλλογος στο TAEKWONDO, λαμβάνοντας μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελληνίου Συμμετοχής το οποίο διεξήχθη στη Χαλκίδα την 12/13-10-2013. Πέραν των παραπάνω διακρίσεων, αγωνίστηκαν επίσης και οι αθλητές Μαρίνος Μιχάλης, Χρόνης Βασίλης, Πουλάκη Χαρά και Αθανασούλας Μάριος οι οποίοι παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια. Ιδιαίτερα οι δύο πρώτοι ηττήθηκαν από τα φαβορί που τελικά ήταν αυτοί που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας τους.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι τόσο η αθλήτρια Παπαχαραλάμπους Άρτεμις, όσο και ο αθλητής Σόμπολος Ιωάννης, λαμβάνουν μέρος πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και ιδιαίτερα η πρώτη όχι μόνο κέρδισε δύο αγώνες αλλά έπιασε και μια πάρα πολύ καλή απόδοση.Όσον αφορά τις δύο αθλήτριες που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο χρειάστηκαν 3 και 4 αγώνες αντίστοιχα για να φτάσουν στους τελικούς όπου μετά από συναρπαστική μάχη και έντονη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα στον τελικό της αθλήτριας Μέντη Ράνιας, η οποία αντιμετώπισε μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια από πολύ γνωστό σύλλογο των Αθηνών, κατάφεραν και κυριάρχησαν κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Άλλη μια επιτυχία για τον Αστακιώτικο σύλλογο που επιβεβαιώνει την πανελλήνια δυναμική του , σε ένα ολοκληρωμένο, πολύπλοκο και πραγματικά ξεχωριστό άθλημα. Χρυσά και χάλκινα μετάλλια σε ολυμπιακό άθλημα το οποίο καλλιεργείται σε μια μικρή κωμόπολη όπως ο Αστακός, σίγουρα σημαίνει πολλά.Στα θετικά του συλλόγου επίσης είναι η είσοδος του επί χρόνια Αστακιώτη αθλητή του TAEKWONDO Γρίβα Γαβριήλ στο χώρο της διαιτησίας. Ο ανωτέρω αφού πέρασε επιτυχώς τις απαραίτητες εξετάσεις, έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στη Χαλκίδα ως διαιτητής με απόλυτη επιτυχία.Επόμενος στόχος του συλλόγου στο TAEKWONDO είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί το Νοέμβριο. Συγχαρητήρια στους αθλητές και ευχόμαστε καλή πορεία στο χώρο της διαιτησίας στον κ. Γρίβα Γαβριήλ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ