Γιάννης Διαμαντάκος : “Μπορούμε τη νίκη” [HDvideo]

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο προπονητής του Α.Ο. Γιάννης Διαμαντάκος και ο πρόεδρος της ομάδας Νεκτάριος Σαπλαούρας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Γ.Ε. Ζακύνθου στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 13:30.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Ο κ. Σαπλαούρας κάλεσε τον κόσμο να δώσει το «παρών» την Κυριακή λέγοντας χαρακτηριστικά «περιμένουμε το κοινό να αγκαλιάσει παίκτες και διοίκηση και να είναι αρωγός στην προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Διαμαντάκος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα με τη ΑΓΕ Ζακύνθου σημειώνοντας ότι ο ΑΟ Αγρινίου μετά την νίκη απέναντι την Πεντέλη έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα και μπορεί τη νίκη. Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον προσεχή αντίπαλο του ΑΟ. «Ενισχύθηκε σημαντικά με έμπειρους παίκτες. Είναι γυμνασμένη ομάδα με καλούς ψηλούς και με την προσθήκη του Σκούφη απέκτησε ισορροπία και στην περιφέρεια. Τρωτά σημεία έχει, αλλά δεν θα τα αναφέρω τώρα…» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΟ. Αναφορικά με το πόσους πόντους θα χρειαστεί ο ΑΟ Αγρινίου για να πετύχει τους στόχους του τόνισε πως ο ελάχιστος αριθμός νικών που πρέπει να επιτευχθούν για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία είναι 10.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του για το ματς με τη Ζάκυνθο αφού οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο Μπαρούχας δεν θα τον εμποδίζουν να αγωνιστεί. Ο Γιάννης Διαμαντάκος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση με την ομάδα της Πεντέλης και τα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Στα σχετικά ερωτήματα απάντησε πως “δεν προκύπτει από πουθενά διαμόρφωση αποτελέσματος, θέλω να το κλείσουμε αυτό το θέμα, έχουμε αγώνα την Κυριακή και μας ενδιαφέρει μόνο αυτό”.