Προσγειωμένος… ψηλά [HDvideo]

«Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και προσγειωμένοι με πρώτο εμένα. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε μετά από μια – δυο νίκες, ή μετά από ήττα να έρχεται η καταστροφή. Πρέπει να έχουμε μια ισορροπία σαν άνθρωποι και σαν ομάδα» αυτό απάντησε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Καλλονή ο Μάκης Χάβος σχετικά με το αν υπάρχει ο κίνδυνος από την υψηλή θέση που έχει πια ο Παναιτωλικός στην βαθμολογία να χαλαρώσει η ομάδα.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Και αυτό είναι που πρέπει να προσέξει ο Παναιτωλικός γιατί πράγματι η 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (ισοβαθμεί βέβαια με άλλες τρεις ομάδες) είναι τόσο ψηλή μπορεί να σε ζαλίσει… Εξάλλου θα πρέπει καμιά φορά πρέπει να βλέπεις τα πράγματα και λίγο “κόντρα” στην ομάδα μας. Για παράδειγμα και χωρίς αυτό να μειώνει την άξια νίκη του Παναιτωλικού, σημαντικό ρόλο στην έκταση του χθεσινού σκορ έπαιξαν και οι απουσίες που είχε η Καλλονή,  αλλά και η ευστοχία του Παναιτωλικού στις τελικές προσπάθειες. Ο Χάβος πάντως όσο καιρό είναι κάτοικος Αγρινίου έχει δείξει ότι δεν είναι από εκείνους που μπορεί να πάρουν τα μυαλά του αέρα, αντίθετα έχει δείξει την επιμονή του να δουλεύει η ομάδα σε όλους τους τομείς.

Ο Παναιτωλικός έδειξε χθες ότι μπορεί να βρει τις λύσεις και στην επίθεση και όσο διατηρεί το 0 παθητικό στο Αγρίνιο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με τον Μπρακάλι να δίνει τα διαπιστευτήριά του όταν χρειάζεται, την άμυνα να είναι σταθερή, τον ηγέτη Τζούνιορ στο κέντρο να κατευθύνει όλη την ομάδα, τους Γκάλο, Μπακάκη και Καμαρά να καταπίνουν χιλιόμετρα και να κάνουν απίστευτες κούρσες ακόμη στο τελευταίο 20λεπτο, τον Θεοδωρίδη να δίνει ποιότητα στην ανάπτυξη της ομάδας και τον Μπόγιοβιτς να είναι μαχητής και killer στην αντίπαλη περιοχή, όταν τροφοδοτηθεί κατάλληλα. Αυτά είναι τα στοιχεία που έκαναν “κάστρο” το Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός αν τα διατηρήσει εύκολα θα πετύχει τους στόχους του.