Ώρα για “ενημέρωση”

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και η ανάγκη ιδίως των νυν δημάρχων να υπερασπιστούν το έργο τους μπροστά στους πολίτες όλο και μεγαλώνει.

Το προσεχές Σαββάτο 9 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μμ, στην Κατοχή στο καφενείο «Πλάτανος» ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης καλεί τους κατοίκους της Κατοχής σε Λαϊκή Συνέλευση. Εκεί εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και η λύση στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών του χωριού στο Λύκειο Νεοχωρίου και φυσικά θα συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν την περιοχή. Το χωρό πάντως των ενημερώσεων άνοιξε ήδη ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γιάννης Μπουλές, στο Αντίρριου μιλώντας στους δημότες στο κλειστό γήπεδο του Αντιρρίου την περασμένη Κυριακή.

Πάντως ιδίως οι νυν δήμαρχοι είτε λόγω της κριτικής των αντιπολιτεύσεων ή των ΜΜΕ έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν το έργο τους. Ωστόσο δύσκολα θα το καταφέρουν όταν παρά τη πραγματικότητα τα δελτία τύπου σαν του δήμου Ναυπακτίας σχολιάζουν τη επαφή του δημάρχου με τους δημότες κάνοντας λόγο για “μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση”…