Γ. Διαμαντάκος : “Χρειαζόμαστε υψηλά στάνταρτς απέναντι στον Προμηθέα” [HDvideo]

Ως πολύ δύσκολο εκτίμησε ο Γιάννης Διαμαντάκος το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Ο τεχνικός του ΑΟ Αγρινίου έκανε λόγο για μια ομάδα με γεμάτη πεντάδα και τόνισε ότι η ήττα του ΑΟ στην Μεσσήνη κάνει ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι με τον Προμηθέα.

“Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πάλι εκπλήξεις, για αυτό καθοριστικός παράγοντας θα είναι η συνέχεια που θα έχει η κάθε ομάδα” τόνισε ο Γιάννης Διαμαντάκος. Ο προπονητής του ΑΟ τόνισε ότι περιμένει να δει έναν Προμηθέα καλύτερο από αυτόν που αντιμετώπισε η ομάδα του Αγρινίου στο φιλικό του καλοκαιριού. Ο Προμηθέας σύμφωνα με τον Γ. Διαμαντάκο έχει ισοροπία ανάμεσα στην περιφέρεια και την ρακέτα και τόνισε πως ο ΑΟ θα πρέπει αν θέλει να κερδίσει να πιάσει υψηλά στάνταρτς απόδοσης.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος σχολίασε και την ήττα του ΑΟ στη Μεσσήνη, τονίζοντας ότι η ομάδα αντιμετώπισε αφ’ υψηλού το συγκεκριμένο παιχνίδι και τόνισε ότι ο ΑΟ είχε την ποιότητα να κερδίσει το παιχνίδι και οι αντικειμενικές δυσκολίες, όπως ότι ο Σαμουρέλης ενσωματώθηκε αργά στην ομάδα, δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του. Τέλος ο τεχνικός του ΑΟ Αγρινίου κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθειά της ομάδας.

[vimeo width=”570″ height=”400″]http://vimeo.com/78929338[/vimeo]