Χάβος : Να έχουμε υπομονή απέναντι στον Λεβαδειακό

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Παναιτωλικός απέναντι στον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος στην κάμερα του novasports. «Καταρχήν ξέρουμε ότι ο Λεβαδειακός είναι μια καινούργια ομάδα. Από το περσινό του ρόστερ υπάρχουν αλλαγές. Άλλαξε προπονητή και τον έχει βοηθήσει αρκετά στα τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται προσοχή και μεγάλη συγκέντρωση», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Χάβος.

Για το ποιο θεωρεί πως είναι το δυνατό σημείο του Λεβαδειακού:«Πιστεύω ότι μέχρι την έλλειψη του καινούργιου προπονητή έπαιζαν πιο επιθετικά. Τώρα με τον καινούργιο προπονητή νομίζω ότι το αμυντικό του κομμάτι πάει να οργανωθεί πιο καλά. Σίγουρα θα δούμε μία ομάδα η οποία θα έρθει στο Αγρίνιο για να αμυνθεί καλά, πράγμα το οποίο έκανε και στην Τρίπολη με τον Αστέρα και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην υπομονή τη δική μας που θα χρειαστεί να διασπάσουμε μια καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία. Το όλο ζήτημα είναι να παίζουμε γρήγορα μέσα στην κλειστή άμυνα αλλά όχι βιαστικά».

Για το αν πιστεύει πως ο Λεβαδειακός θα κλειστεί στην άμυνα: «Αυτό θα είναι επιλογή του προπονητή της αντίπαλης ομάδας για το τι τακτική θα ακολουθήσει. Εγώ πιστεύω ότι οι πιο πολλές ομάδες μέσα στο Αγρίνιο προσπαθούν να έχουν καλή αμυντική λειτουργία και έτσι πιστεύω ότι θα παραταχθεί και ο Λεβαδειακός. Όπως είπα και πριν είναι σημαντικό να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να παίζουμε γρήγορα και όχι βιαστικά έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα γρήγορα».

Για το αν πιστεύει πως θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Καραγεωργίου ήταν στο παρελθόν στον Παναιτωλικό: «Δεν νομίζω. Είναι σημαντικό ότι γνωρίζει κάποιους παίκτες αλλά το ρόστερ έχει αλλάξει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή από τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός έχει δύο παίκτες, όπως είναι ο Ροτζέριο και ο Μάντζιος οι οποίοι πιστεύω ότι μπορούν να αγωνιστούν και σε πιο υψηλό επίπεδο. Είναι δύο παίκτες που θέλουν μεγάλη προσοχή γιατί ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με την ποιότητα που διαθέτουν».

Για τον κόσμο του Παναιτωλικού: «Όλοι ξέρουν ότι στο Αγρίνιο η μεγάλη μας δύναμη είναι ο κόσμος. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη του και σιγά σιγά να παίξουμε και το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Η βασική μας αρχή είναι να πάμε βήμα βήμα από την άμυνα και στη συνέχεια να παίξουμε και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

πηγή : novasports.gr