Κ20 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 3-1

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος του Λεβαδειακού και νίκησε με 3-1 στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο EMILEON για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομής Super League Κ20.

Ο Κολοκοτρώνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 11’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Μεταξούλης ολοκλήρωσε οργανωμένη επιθετική προσπάθεια κάνοντας με εύστοχο σουτ το 2-0. Ο Λεβαδειακός μείωσε μετά από φάση διαρκείας στο 41’ με τον Κάπο, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μεταξούλης με πλασέ (φωτο) έκανε το 3-1 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Χαντάκιας, Καραλής, Κοζάκης, Σμίλτος, Σιώρος, Κωστακιώτης (62’ Δημουλάς), Βασιλάρης (79’ Κοντογιάννης), Μεταξούλης, Ζαρκάδας (84’ Τουρλίδας), Κολοκοτρώνης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντελέκος, Αντωνίου, Γοργάκης, Τζελάνι, Αθανασιάδης, Βασιλείου, Τόπι (77’ Σμυρναίος), Κουτσούκης, Κάπος, Κακιώρης (61’ Αντωνιάδης), Σακκάς (49’ Σπάρος).

Σε αγώνα του πρωταθλήματος Υποδομής Super League Κ17 η ομάδα του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στη Βέροια με 1-0. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε στο 40’ ο Μπουρδάνος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Νικολαΐδης, Κακούρης, Γαρούφης, Σάαντο, Κοντογιάννης (85’ Παναγιωτόπουλος), Καββαδίας (46’ Σιάσιος), Πανάγου, Μωραΐτης, Μπελεβώνης Γερ. Ε. (60’ Βλαχοδήμος), Γκασούκας (70’ Καραλής).