Με το δεξί για τα κορίτσια του Παναιτωλικού στο χάντμπολ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών ο Παναιτωλικός πέρασε σαν σίφουνας από το Αίγιο νικώντας τον τοπικό Πήγασο με το εμφατικό 10-21.

Τα κορίτσια του Γιώργου Ραμμόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας να αντιμετωπίσουν το άγχος της πρεμιέρας αλλά και έναν αντίπαλο ο οποίος γνώριζε καλύτερα τον μικρό αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησαν μουδιασμένα αλλά σιγά σιγά βρίσκοντας τα πατήματά τους διατήρησαν μία σταθερή διαφορά 4-5 γκολ στο σκορ. Έχοντας σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα Σπυροπούλου που κατέβασε ρολά και παίζοντας συγκροτημένα στην άμυνα με τις Δήμου, Κραμποκούκη, Κοκώνη μπροστάρες, όλες τις υπόλοιπες να δίνουν πολύτιμες βοήθειες και την Κορομηλά να σκοράρει ακατάπαυστα από την περιφέρεια, ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 4-10.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες ανεβάζοντας την απόδοσή της και παίζοντας γρήγορα χτύπησε και στον αιφνιδιασμό. Το τελικό 10-21 σκόρπισε χαμόγελα και άφησε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Βέργου και Κυριακού. Επόμενος αντίπαλος του Παναιτωλικού είναι η Ακαδημία Πάτρας την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 16:00 στο Δ.Α.Κ Αγρινίου.

Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ (Ραμμόπουλος Γιώργος) : Στιβανάκη, Κορομηλά (7), Κραμποκούκη (3), Ευστρατίου, Αποστολοπούλου(1), Μαντέλλου(2), Πουρνάρα (2), Δήμου (4), Θεοδώρου, Σκοτίδα, Gorani, Σωτηρίου, Κουτσαφτοπούλου, Κοκώνη (2), Λουμπαρδιά.