Μπικέι: «Στόχος να γίνομαι όλο και καλύτερος»

Ο Αντρέ Μπικέι αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε στους συμπαίκτες του, δεν μπόρεσε να θυμηθεί την προηγούμενη φορά που σημείωσε σ΄ ένα 90λεπτο δύο φορές και έθεσε στόχο να γίνεται όλος και καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμερουνέζου αμυντικού, που σκόραρε δις στη νίκη του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού με 2-1, στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα: «Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τα δύο γκολ που πέτυχα. Είναι τα πρώτα μου τέρματα, βέβαια, και γι΄ αυτό πανηγύρισα ξεχωριστά. Έτσι συνηθίζω να πανηγυρίζω όταν πετυχαίνω γκολ. Κατάφερα να προσαρμοστώ σ΄ ένα νέο πρωτάθλημα και στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος. Η δουλειά μας, πάντως, είναι συλλογική. Προέχει να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μετά να συνεχίσουμε για κάτι περισσότερο».

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε και ο Μιχάλης Μπακάκης: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε τι είχαμε ν΄ αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά το δικό μου παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα παίζω μπροστά ή όχι από τον Γκάλο. Βγάλαμε από τα δεξιά αρκετές επιθέσεις. Κρατήσαμε το αήττητό μας γιατί είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να μελετήσουμε εναλλακτικά συστήματα που θα μας χρειαστούν».