Handball ανδρών: Α.Ο. Ιωαννίνων – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. 29-27

Μετά από μια μεγάλη εμφάνιση η ομάδα του Αγρινίου δεν άντεξε και ηττήθηκε από τον Α.Ο. Ιωαννίνων για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών Ελλάδος.

Ο Α.Ο.Ι. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με 5-2. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές παίζοντας πολύ καλή και δυνατή άμυνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 20ο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 6-6.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε διαφορά δύο τερμάτων και το ημίχρονο έληξε με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται μόλις ένα γκολ πίσω στο σκορ με 12-11. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου μπήκαν αποφασισμένοι και με αντεπίθεση διαρκείας με πολύ καλή άμυνα και πολύ όμορφες ενέργειες στην επίθεση βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 35ο λεπτό με 12-14.Όλα αυτά μέχρι το 36′ όπου έγινε και η φάση που σημάδεψε τον αγώνα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της γηπεδούχου ομάδος. Ο Παναιτωλικός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 12-15 όταν ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με απ” ευθείας κόκκινη κάρτα τον τερματοφύλακα Σπ. Ράικο για επικίνδυνο παιχνίδι σε μια ανύποπτη φάση και ενώ η μπάλα βρίσκονταν στην κατοχή του τερματοφύλακα μας μετά από απόκρουση που έκανε και βρισκόταν μέσα στην περιοχή του (περιοχή 6 μέτρων ), όπου κανένας άλλος παίκτης των δύο ομάδων δεν επιτρέπεται να βρίσκεται.

Μετά την αποβολή η ομάδα των Ιωαννίνων εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση των παικτών του Παναιτωλικού και προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με 22-19.Παρόλα αυτά οι Αγρινιώτες ανασυντάχθηκαν και ισοφάρισαν το σκορ στο 55ο λεπτό σε 24-24.Το σκορ πήγαινε γκολ – γκολ μέχρι στο 59:45 με την ομάδα του Παναιτωλικού να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 28-27 και να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος μετά από καταφανέστατη παράβαση των παικτών των Ιωαννίνων η οποία δεν δόθηκε (πέναλτι).

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι Σπυρόπουλος Απ. (Τ/Φ)-Ράικος Σπ. (Τ/Φ)-Μπαζούλας Β. (Τ/Φ)-Δήμου Χρ.-Καλλιακμάνης Κ.-Ραμμόπουλος Γ.-Σωτηρόπουλος Χριστ.-Νταούρος Ι.-Γουργολίτσας Ι.-Παπανίκος Δ.-Γιαννιώτης Δ.-Λάγιος Ανδ.-Ράικος Κ.-Λαγός Κ.-Φωτόπουλος Λ.-Γεωργίου Κ.
Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα ήταν οι Γεωργίου Κ. και Γιαννιώτης Δ. από 9 γκολ Νταούρος Ι. με 3 γκολ, Ραμμόπουλος Γ. και Ράικος Κ. με 2 γκολ και Λάγιος Ανδ. και Παπανίκος Δ. με 1 γκόλ.

Επόμενο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο 16-11-2013 και ώρα 16:00 στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου με την ομάδα των Ποντίων Κιλκίς.