Πόσα να προλάβει ένας δήμαρχος ;

Όπως είναι γνωστό στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) ως υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι Π. Παπαδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας. Σήμερα με μια δήλωσή του ανακοίνωσε πως το προσεχές χρονικό διάστημα, θα παραιτηθεί από κάθε συμμετοχή σε Δ.Σ. ή Επιτροπές που έχουν να κάνουν με την εν γένει κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική, και συνδικαλιστική μου δραστηριότητα και συγκεκριμένα: Από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, από το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής, από το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας και από το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ (Παράρτημα Πάτρας).

“Θεωρώ ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη καθότι ο αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να διεξάγεται με καθαρούς όρους, χωρίς εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα και καλώ και τους άλλους συνυποψήφιους να πράξουν το ίδιο” εξηγεί ο ίδιος.

Αναρωτιέμαι αν κατέβω εγώ στις εκλογές θα θεωρεί εξάρτηση αν δεν παραιτηθώ από το ΔΣ συλλόγου συλλεκτών γραμματοσήμων;;; Νομίζω ότι ο Π. Παπαδόπουλος υπερβάλλει… εξάλλου αν εκλέγει δήμαρχος εκ των πραγμάτων δεν μπορεί (υπο την έννοια ότι δεν θα προλαβαίνει) να συμμετάσχει σε όλα αυτά και να εκτελεί ταυτόχρονα τα καθήκοντά του ως δήμαρχος. Το ότι ο ίδιος το κάνει πριν τις εκλογές πόντους του δίνει αλλά να το ζητά από τους συνυποψήφιούς του είναι λίγο υπερβολικό…