Διαψεύδουν οι φορείς τα περί στήριξης στον Καραπάνο

ΚαραπάνοςΜετά το δημοσίευμα του fimotro.blogspot.gr για δημοσκόπηση (που σχολιάστηκε ποικολοτρόπως στο Μεσολόγγι) που φέρνει την υποψηφιότητα του Νίκου Καραπάνου για τη δημαρχία να σαρώνει στις προτιμήσεις ακολούθησε ένα ακόμη δημοσίευμα στον ίδιο ιστότοπο που κάνει λόγο για υποστήριξη του Ν. Καραπάνου από φορείς της πόλης. Μόνο που αυτή τη φορά τόσο ο Εμποροβιομηχανικός Συλλόγος Μεσολογγίου όσο και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος διαψεύδουν τα περί υποστήριξής τους στο Ν. Καραπάνο. Ακολουθούν οι διαψεύσεις και το σχόλιο που τις προκάλεσε.

Διάψευση δημοσιεύματος περί στήριξης κ. Καραπάνου από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8803.html, στις 19/11/2013
Με έκπληξη διαβάσαμε στο site σας, σε ανυπόγραφο κείμενο, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Καραπάνου για Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Οφείλουμε αφενός να σας ενημερώσουμε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (αυτός είναι ο ορθός τίτλος και όχι «Εμπορικός» όπως εσείς αναφέρετε) με έτος ίδρυσής του 1912, ουδέποτε στην ιστορία του έχει πολιτικοποιηθεί, πόσο μάλλον έχει στηρίξει ανοιχτά πολιτική υποψηφιότητα.
Μετά τούτων γνωρίζουμε τόσο σ’ εσάς, όσο και στους πολίτες του Μεσολογγίου, ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ως μόνο σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων – εμπόρων της πόλεώς μας και ουδέποτε έχει στηρίξει, στηρίζει ή θα στηρίξει στο μέλλον την οποιαδήποτε υποψηφιότητα για οποιαδήποτε πολιτική θέση.
Παρακαλούμε για την άμεση δημοσίευση της παρούσας διάψευσης από το site σας, αλλά και από τα υπόλοιπα ΜΜΕ που την αναδημοσίευσαν. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ξαναδημοσιεύσετε αναληθές, ανυπόγραφο ή διαστρεβλωτικό άρθρο, χωρίς καν να το διασταυρώσετε παίρνοντας ένα απλό τηλέφωνο στο Σύλλογό μας, επιφυλασσόμεθα για πάσα νόμιμη ενέργεια.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διάψευση απο τον φαρμακευτικό σύλλογο Αιτ/νίας για το δημοσίευμα στήριξης του κ. Καραπάνου
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας απαντά στη δημοσίευση του http://fimotro.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8803.html, στις 19/11/2013.
H απάντηση αφορά στο άρθρο ¨Προβάδισμα στο Νίκο Καραπάνο από τον πρώτο γύρο¨ που δημοσίευσε το fimotro και αναδημοσίευσε το onairnews. Το άρθρο αναφέρει ότι την υποψηφιότητα Καραπάνου στηρίζει μεταξύ άλλων ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσολογγίου.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση του, συλλογικά, με πολιτικές παρατάξεις και πρόσωπα αυτών, αλλά και από ανεξάρτητους υποψηφίους.
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Μπελέκος Ιωάννης Τσώτας Βασίλειος

Το fimotro.blogspot.gr ανέφερε:
ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ… ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Tα πάνω κάτω φέρνει στο Δήμο Μεσολογγίου μεταγραφή από την αριστερά στον συνδυασμό του Νίκου Καραπάνου, που όπως επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει πολλές πιθανότητες να…
κερδίσει από τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης. Ο σημερινός Δήμαρχος Μεσολογγίου, δεν έχει την αποδοχή της κοινωνίας, καθώς εκτός από την ανυπαρξία του, έχει μπλέξει πολύ άσχημα με το σκάνδαλο που αφορά τον καταζητούμενο “επιχειρηματία” Πάλλη.
Την υποψηφιότητα του Νίκου Καραπάνου στηρίζουν μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ο Εμπορικός Σύλλογος, δεκάδες δάσκαλοι και καθηγητές. Στηρίζουν επίσης 2 γνωστοί νοσοκομειακοί γιατροί, ο Σύλλογος εργαζομένων στο πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, 5 πρόεδροι κοινοτήτων, όλοι οι Σύλλογοι Αλιέων και κτηνοτρόφων και η πλειοψηφία των δικηγόρων αλλά και των γιατρών της πόλης.
Ενδιαφέρον έχει επίσης η στήριξη από στελέχη της ΔΕΗ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, η στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου και η πολιτική στήριξη από 3 πρώην Δημάρχους (ένας από το ΠΑΣΟΚ και δυο απο τη ΝΔ).
Οι Δημοτικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο. Από τώρα όμως διαμορφώνονται οι τάσεις στις τοπικές κοινωνίας…