Ναι στην αναποτελεσματικότητα ;

Πρόκειται περί κατορθώματος! Αρέσει, δεν αρέσει σε αρκετές συνεδρίασεις του δημοτικού συμβουλίου ο Παύλος Μοσχολιός κατορθώνει να είναι καβάλα στ΄άλογο!

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της συζήτησης για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου. Η συζήτηση έγινε μόνο και μόνο για να θυμήσει ο δήμαρχος στους κατοίκους της περιοχής (αφού δεν τους τις θύμησε ο ΣΥΡΙΖΑ) τις κινήσεις που έκανε για την κατεύθυνση αυτή. Ο Π. Μοσχολιός λοιπόν χωρίς να καταθέσει κάποια νέα πρόταση πέρα από αυτές που ήδη έχει κάνει, χωρίς οι ενέργειές του (συναντήσεις, επιστολές) να έχουν κάποιο απτό -μέχρι τώρα τουλάχιστον- αποτέλεσμα και φτάνοντας στο σημείο να διάβαζει στη συνεδρίαση την επιστολή που έστειλε στους υπουργούς πριν ένα χρόνο κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη κριτική από την αντιπολίτευση να πάρει τη ψήφο της αντιπολίτευσης επί τους θέματος. Άραγε τι ψήφισαν στην αντιπολίτευση; Ναι στην αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου ή ναι στην αναποτελεσματικότητα;

Και μάλιστα την αναποτελεσματικότητα την παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος. “Ακούω πολλές φορές που λένε με τις επιστολές, δήμαρχε, δεν βγαίνει τίποτα… Αλλά όπως έλεγαν και οι λατίνοι scripta manet και ευτυχώς που υπάρχουν κάποια γραπτά και αποδεικνύεται ποιες ενέργειες έκανε ο καθένας μας” είπε αυτολεξεί… Μα δεν κατηγόρησε κανείς τον δήμαρχο για έλλειψη ενδιαφέροντος. Το ζήτημα είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει οι διεκδικήσεις της πόλης να έχουν και κάποια αποτελέσματα. Και εκεί πάσχουμε! Όχι μόνο η δημοτική αρχή, αλλά συνολικά όλο το πολιτικό προσωπικό του νομού!