Κ. Σύρρος : Η ΝΟΔΕ δεν θα γίνει παραμάγαζο κανενός πολιτικού γραφείου

Εκλογές για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ υπάρχουν αύριο και νυν ο πρόεδρός της Κώστας Σύρρος που διεκδικεί την επανεκλογή του έκανε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τον απολογισμό των δράσεων της ΝΟΔΕ κατά τη θητεία του.

Ο Κ. Σύρρος ανεφέρθηκε διεξοδικά στις που πραγματοποίησαν κλιμάκια της Ν.Δ στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που τέθηκαν διάφορους φορείς του Νομού και τα οποία η ΝΟΔΕ φρόντισαν να προωθούν μέσω ερωτήσεων και αναφορών των βουλευτών του κόμματος. Δείτε εδώ περισσότερα

Ο Κ. Σύρρος στη συνέχεια τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει ανανέωση στο κόμμα και στη ΝΟΔΕ και τόνισε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μείνει το κόμμα κοντά στην κοινωνία. Τέλος αναφορικά με την υποψηφιότητά του στάθηκε στη δέσμευση που όπως ο ίδιος είπε τήρησε μέχρι τώρα η ΝΟΔΕ να μην ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στο κόμμα και την Αιτωλοακαρνανίας και έκλεισε λέγοντας πως η ΝΟΔΕ δεν θα γίνει παραμάγαζο κανενός πολιτικού γραφείου.