Η Μεσολογγίτισσα που έκραξε άγρια το Βρούτση [video]

Πρόσωπο της ημέρας σήμερα στο διαδίκτυο η γυναίκα που χθες στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Στον Ενικό” όταν έλαβε το λόγο έκραξε άγρια τον τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Πρόκειται για την Αυγή Βουτσινά, στέλεχος επιχείρησης όπως ανέφερε στην εκπομπή, κόρη του Τάκη Βουτσινά από το Μεσολόγγι. Η Αυγή Βουτσινά είπε στον υπουργό ότι δεν θέλει να του κάνει ερωτήσεις, γιατί οι απαντήσεις του είναι προκάτ. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θάνατο της 13χρονης στην Θεσσαλονίκης, και του είπε φάτσα-φόρα, ότι τον θεωρεί μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, ηθικούς αυτουργούς του θανάτου της. Ακόμη είπε στον εμβρόντητο Βρούτση ότι δεν τον αναγνωρίζει ως Υπουργό, ότι δεν έχουν στην κυβέρνηση καμιά λαϊκή εντολή να περνάνε αυτά τα μέτρα. Μάλιστα η Αυγή Βουτσινά έφτασε στο σημείο να του πει ότι το ακριβό του γκατζετάκι κοστίζει περισσότερο από ένα μηνιαίο εισόδημα!

Για τον Βρούτση έφτιαξε την “Εργάνη”, το σύστημα του Υπουργείου Εργασίας που κάθε μήνα παρουσιάζει μειωμένη την ανεργία και μετά η ΕΛΣΤΑΤ τους διαψεύδει και λίγα του είπε…