Παράδοση – παραλαβή στο νοσοκομείο Αγρινίου [HDvideo + pics]

Τελετή παράδοσης παραλαβής είχαμε σήμερα στη διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου. Ο απερχόμενος διοικητής Λάμπρος Δημητρογιάννης παρέδωσε στο νέο διοικητή Γιώργο Βλάχο.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr χαρακτηριστικά πλάνα από την τελετή

Ο απερχόμενος διοικητής στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου όπου έγινε η τελετή ενώπιον του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείο κάνοντας τον απολογισμό του στάθηκε, όπως ήταν λογικό στη μεταφορά του νοσοκομείου στις νέες εγκαταστάσεις. Τόνισε ότι χάρις την παρέμβαση του τότε υπ. Υγείας Μ. Σαλμά αλλά και τις προσπάθειας όλου του προσωπικού το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία. Ο κ. Δημητρογιάννης στάθηκε στο γεγονός της αμφισβήτησης όπως είπε όταν ανέλαβε, αμφισβήτηση που είχε να κάνει κυρίως με το νεαρό της ηλικίας του. “Μετά από 15μήνες θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί τις ικανότητες της αυτής της γενιάς” είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Δημητρογιάννης αναφέρθηκε στις δυσκολίες τεχνικής υφής που υπήρχαν για να γίνει η μεταφορά του νοσοκομείου. Στο πλαίσιο αυτό ευχαρίστησε και τη δημοτική αρχή Αγρινίου. Ευχαρίστησε ακόμη όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη συνεργασία που είχε μαζί τους. Ωστόσο στο τέλος εξέφρασε το παράπονο ότι ανέμενε από τους θεσμικούς φορείς να επισκεφθούν το νέο νοσοκομείο και να ενημερωθούν για τα τυχόν προβλήματα. Πράγμα στο οποίο συμφώνησε και ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Βλάχος
Ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Βλάχος

Ο νέος διοικητής Γ. Βλάχος υπήρξε αρκετά ολιγόλογος και τόνισε ότι το πρώτα μέλημα όλων θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Ανέφερε μάλιστα ότι το κινητό του θα βρίσκεται στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου και όποιος θέλει για οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί του. Όσον αφορά το προσωπικό ανάφερε ότι οι εντολές που έχει είναι για αξιοκρατία και μόνο αξιοκρατία. Στη συνέχεια σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το προσωπικό που παραιτείται λόγω συνταξιοδότησεις. Αναφορικά με τη ΜΕΘ και τις ελλείψεις προσωπικού που έχει τόνισε ότι θα προσπαθήσει να συναντήσει αύριο τον υπουργό για να δοθεί μια προσωρινή έστω λύση στο θέμα. Τέλος όσον αφορά το νοσοκομείου Μεσολογγίου ανέφερε χαρακτηριστικά “είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και το Μεσολόγγι” και πρόσθεσε ότι θα επιδιώξει ο ίδιος να συναντήσει τους φορείς της περιοχής και έκλεισε λέγοντας πως ουδεμία ενημέρωση έχει για επικείμενο κλείσιμο του νοσοκομείο Μεσολογγίου.