Χάβος: «Με υπομονή και επιμονή για τη νίκη»

Με επιμονή και υπομονή ο Παναιτωλικός πρέπει να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος, που θεωρεί την έδρα του Αγρινίου ένα σημαντικό όπλο.

Τρεις συνεχόμενες ήττες έχει ο Παναιτωλικός, ο οποίος στο πρωτάθλημα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει δεχτεί από τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι.Ο Μάκης Χάβος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του επ’ αυτού με δηλώσεις του στη NOVA, όμως, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πλέον να έχει στο μυαλό της μόνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου στη Nova:
Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Το πιο ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα εκτός έδρας ματς αλλά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή ομάδα που έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό της αλλά είναι μια ομάδα με μεταπτώσεις. Στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ επικίνδυνη αλλά πιστεύω ότι με υπομονή και επιμονή πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το ποιο είναι το «όπλο» του Παναιτωλικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Το πρώτο που πρέπει να έχουμε είναι η νοοτροπία του νικητή. Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού».

Για το πώς θα παίξει ο αντίπαλος: «Πολλές ομάδες παίζοντας εκτός έδρας προσπαθούν να κρατήσουν και να έχουν καλή αμυντική λειτουργία να χτυπήσουν στην κόντρα. Πρέπει να είμαστε καλοί στην κατοχή και να μην αμυνθεί ο αντίπαλος στα 2/3 του γηπέδου».

Για το θα παίξει ρόλο η έδρα: «Σίγουρα. Εάν πάρουμε σαν οδηγό τα προηγούμενα ματς τα παιδιά παίρνουν ψυχολογία από τον κόσμο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να είναι θετικό το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Στα δύο τελευταία ματς είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία πρέπει να αφήσουμε πίσω και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών».