Γκάλο: «Παίξαμε καλά αλλά ήμασταν άτυχοι»

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο ο Γκάλο μίλησε στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι η ομάδα τους κυριάρχησε στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Γκάλο: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και συνεχίζουμε και πάμε για τον επόμενο αγώνα να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Παίξαμε καλά, δεν πετύχαμε γκολ και αυτό ήταν το πρόβλημα. Παίξαμε καλά και έπρεπε να έχουμε σκοράρει. Άμα ήταν το πρώτο του ματς σίγουρα παίξει όλα τα υπόλοιπα γιατί έπαιξε πολύ καλά. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Δεν κοιτάζω τη δική μου απόδοση αλλά τους συμπαίκτες μου γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα».

Κούρος: «Καλοί μόνο στην αμυντική λειτουργία»
Ο παίκτης του Πανιωνίου, Κούρος, μίλησε στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στην αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά όσα είπε: «ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε ενενήντα λεπτά άμυνα και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Θέλει και τύχη στο ποδόσφαιρο, ήταν εμφανής η πίεση που δεχτήκαμε και ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Είναι καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε για το ματς με τον Αστέρα».