Μπακάκης : Έτσι είναι το ποδόσφαιρο

φωτο : paravatos.eu

Μετά την αναμέτρηση στο Αγρίνιο ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι η ομάδα του κυριάρχησε στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : «η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και πάμε για νίκη κόντρα στη Βέροια γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά εμείς στερήσαμε το γκολ απ’ την ομάδα μας γιατί αν σκοράραμε νωρίς θα είχαμε περισσότερους χώρους. Δεν είχαμε καθόλου χώρους, δεν βρήκαμε λύσεις και δεν σκοράραμε. Η κατοχή δεν παίζει ρόλο γιατί ο αντίπαλος μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα. Ήμασταν κυρίαρχοι, κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Η απόδοσή μου έρχεται σε δεύτερη μοίρα και προσπαθώ να γίνονται καλύτερος για να κερδίζει η ομάδα».

Κούρος: «Δύσκολος αντίπαλος ο Παναιτωλικός»
Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Ανέστης, μίλησε στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στην αμυντική λειτουργία.
Αναλυτικά όσα είπε: «είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Τον άφησα πίσω, δούλεψα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Βοήθησα να πάρουμε το βαθμό και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο Παναιτωλικός. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και είμαστε ικανοποιημένοι απ’ το βαθμό».