Βολές Μουρκούση για το νερό του Αιτωλικού

Κόντρα ανάμεσα στη δημοτική αρχή και το Νίκο Μουρκούση φέρνει η ακαταλληλότητα του νερού στο Αιτωλικό. Ο Νίκος Μουρκούσης σε ανακοίνωσή του επικαλούμενος επίσημα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι το νερό που παρέχεται μέσα από το δίκτυο ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αιτωλικού είναι απολύτως ακατάλληλο για πόσιμο αλλά και για κάθε οικιακή χρήση, επιτείθεται στη Δημοτική Αρχή Κατσούλη θεωρώντας της υπεύθυνη για «τη συνέχιση του αίσχους του μολυσμένου νερού στο Αιτωλικό».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης καταγγέλλει ότι «οι αναλύσεις που τεκμηριώνουν ότι το νερό είναι άκρως μολυσμένο με σωρεία μικροβίων, αποστέλλονταν στο Δήμο, με την υποχρέωση να ενημερώσει τόσο τους Δημοτικούς Συμβούλους όσο και τους κατοίκους της περιοχής. Επίσης, ο αρμόδιος υγειονομικός φορέας, επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων.Πλην όμως, ο κ. Δήμαρχος δεν έπραξε ούτε το ένα ούτε το άλλο!»

Παράλληλα προτείνει άμεσα σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωση των πολιτών ολόκληρου του Δήμου, ανακοίνωση από τη ΔΕΥΑΜ απαγόρευσης χρήσης του νερού της Δ.Κ. Αιτωλικού για πόση και πλύση, χορήγηση πόσιμου νερού δωρεάν καθημερινά με υδροφόρα οχήματα, σε όλους τους κατοίκους του Αιτωλικού
και “να σταματήσει άμεσα ο κ. Δήμαρχος όλα τα προεκλογικά έργα και εργάκια και να υδροδοτήσει άμεσα το Αιτωλικό”…