Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την ενοικίαση της αίθουσας του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την την απόφαση της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αγρινίου να ενοικάσει την αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου για εκδήλωση ιδιωτικής σχολής χορού (DANCE ACADEMY). Μετά την ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Αγρινίου με αποφασή της δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη στην απόφαση αυτή.

“Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διατίθενται χώροι των δημόσιων σχολείων μας σε επιχειρηματικούς ή άλλους ιδιωτικούς φορείς που σκοπό έχουν το κέρδος και ως εκ τούτου κακώς η αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αγρινίου θα παραχωρηθεί έναντι ενοικίου στην προαναφερόμενη επιχείρηση” σημειώνει η Ένωση Γονέων και προσθέτει “ο Δήμος Αγρινίου πρέπει με κάθε τρόπο να προασπίζει το δημόσιο χαρακτήρα των δημόσιων σχολείων και την εύρυθμη λειτουργία αυτών.
• Κανένας ιδιώτης ή επιχειρηματίας στα δημόσια σχολεία μας
• Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των σχολείων
• Να μην γίνει η εκδήλωση της 22/12/2013 η κερκόπορτα για την επίσημη είσοδο στα σχολεία μας των ιδιωτών αλλά και κάθε είδους επιχειρηματικών ομίλων και χορηγών της Παιδείας”.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Αγρινίου θα συντονίσει τη δράση της με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου και με τους άλλους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, για να αποτρέψει την ενοικίαση της αίθουσας του παραπάνω σχολείου για την εκδήλωση της 22/12/2013, αλλά και οποιουδήποτε άλλου δημόσιου σχολείου σε οποιονδήποτε άλλο ιδιωτικό φορέα.