Καλί, Θεοδωρίδης και Καμαρά βραβεύτηκαν από την AVANCE

Οι ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν κορυφαίοι στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας βραβεύτηκαν σήμερα στα γραφεία της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων AVANCE στο Αγρίνιο, που είναι επίσημος χορηγός του Παναιτωλικού.

Ο κ. Θόδωρος Ματζαβίνος, υπεύθυνος του γραφείου, έκανε την απονομή στον Σιρίλ Καλί, ο οποίος πρώτευσε στην ψηφοφορία της 15ης αγωνιστικής. Ο κ. Θέμης Θεοδωρόπουλος, ιδιοκτήτης του γραφείου Αγρινίου, απένειμε το βραβείο στον Γιώργο Θεοδωρίδη, που αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την 16η αγωνιστική και στον Ανρί Καμαρά που αναδείχτηκε κορυφαίος τη 17η αγωνιστική.Οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τους χορηγούς για την υποστήριξη στην ομάδα και τους φιλάθλους για την τιμή που τους έκαναν με την ανάδειξή τους σε πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές των τριών τελευταίων αγωνιστικών.

Ο κ. Θέμης Θεοδωρόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε: «Η συνεργασία της AVANCE με τον Παναιτωλικό βρίσκεται στον έκτο χρόνο της. Έχουμε επενδύσει στη σχέση αυτή και ευελπιστούμε να εξελίσσεται διαρκώς προς το καλύτερο. Η AVANCE είναι μια ελληνική εταιρία που θέλει να επενδύει σε τέτοιες σχέσεις. Εμείς ως Αιτωλοακαρνάνες βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα του νομού μας, βοηθάμε και μας βοηθάει. Εύχομαι επιτυχίες για την ομάδα στο 2014. Καλή χρονιά στη διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους του Παναιτωλικού».