Θεοδωρίδης: «Έχουμε όλα τα φόντα για κάτι θετικό»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης ανέφερε ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

ΘεοδωρίδηςΑναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή έδρα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία αλλά έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη εάν είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αήττητο της ομάδας στο Αγρίνιο: «Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και όταν δεν χάνεις στην έδρα σου πάντα έχεις κίνητρο. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε βάση σε αυτά. Ο κόσμος μας στηρίζει και δεν κοιτάμε το παρελθόν αλλά το μέλλον».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποια στοιχεία θέλουν προσοχή στον Παναθηναϊκό: «Είναι μια νεαρή ομάδα, ενθουσιώδης και έχουν μια άλλη ώθηση. Δεν στέκομαι σε συγκεκριμένους παίκτες. Εμείς έχουμε όλα τα φόντα και τις δυνατότητες για να πάρουμε το παιχνίδι».