Καμαρά : “Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση – Εκεί μπορώ να αποδείξω την αξία μου”

Ο Ανρί Καμαρά απέδωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ότι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στην τακτική την οποία ήθελαν να εφαρμόσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά στην κάμερα του novasports:«Όλοι ήξεραν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, δουλέψαμε σήμερα για τη νίκη και την πετύχαμε, γενικότερα είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό το αποτέλεσμα».

Για την προσωπική του απόδοση και το ότι σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι: «Είναι δύσκολο για έναν επιθετικό να σκοράρει συνέχεια, αυτό το διάστημα έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχω καταφέρει αυτό το επίτευγμα και γενικότερα είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς και για τον κόσμο του Αγρινίου, για την ομάδα».
Για το κλειδί της επιτυχίας:«Το κλειδί ήταν ότι όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στην τακτική την οποία θέλαμε να εφαρμόσουμε, την καταφέραμε στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέρανε όλα τα παιδιά αυτό το επίτευγμα».
Για τους τρεις αμυντικούς χαφ και τη δική του παρουσία στην κορυφή της επίθεσης:
«Και τα τρία παιδιά παίξανε πάρα πολύ καλά και γενικά μου αρέσει να παίζω στην επίθεση και όταν παίζω εκεί μπορώ να αποδείξω την αξία μου και όταν παίρνω τις μπάλες να σκοράρω, όπως έκανα σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».
Για το εντός έδρας αήττητο στο πρωτάθλημα:«Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την εικόνα».