Χάβος: “Πρέπει να αρχίσουν να μας σέβονται και εκτός έδρας” [HDvideo]

Ο Μάκης Χάβος αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον κόσμο του Παναιτωλικού, που γέμισε σήμερα το γήπεδο και βοήθησε τα «καναρίνια». Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Μάκης Χάβος αμέσως μετά το τέλος του ματς, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους. Σήμερα δώσανε όλοι οι παίκτες το 100% και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο που ήταν εξαιρετικός. Στόχος ήταν πώς θα αντιμετωπίσουμε τον ρόμβο, πάνω σε αυτό δουλεύαμε από το προηγούμενο Σάββατο, όταν ξεκινήσαμε προπονήσεις, και τα καταφέραμε», ανέφερε ο τεχνικός των Αγρινιωτών, με το σφύριγμα της λήξης.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι με εκείνον στον πάγκο ο Παναιτωλικός έχει πετύχει δυο ιστορικές νίκε γοήτρου απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ανέφερε: «Δεν τα βλέπω εγώ αυτά. Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ που η ομάδα εκτός έδρας δεν μπορεί να ανταποκριθεί και είμαι ακόμα προβληματισμένος. Δε γίνεται εκτός έδρας η απόδοσή μας να πέφτει απ’ το ογδόντα τοις εκατό στο είκοσι. Αυτό είναι που ψάχνω να βρω. Το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα. Αρκεί όταν θα χάσεις να χάσεις με μάχη. Όπως μας σέβονται μέσα στο Αγρίνιο, σιγά – σιγά θα πρέπει να αρχίσουν να μας σέβονται και εκτός έδρας».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι ο Μπούντιμιρ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Παναιτωλικού και είπε ότι η ομάδα του ψάχνει ακόμη ένα παίκτη τονίζοντας ότι ευελπιστεί μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα να έχουν κλείσει τα μεταγραφικά μέτωπα.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση στο Αγρίνιο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα.Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με κακή εμφάνιση και ήττα στο Αγρίνιο τις υποχρεώσεις του για το 2014, με τον Γιάννη Αναστασίου να αναλαμβάνει την ευθύνη αμέσως μετά το τέλος του ματς και να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για το αρνητικό αποτέλεσμα. «Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο και υπεύθυνος γι’ αυτή την ήττα είμαι αποκλειστικά εγώ. Δεν ήρθαμε καθόλου στο Αγρίνιο!», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πρασίνων».