Μπακάκης: «Μπορούμε το αήττητο στην έδρα μας»

Πεπεισμένος πως ο Παναιτωλικός μπορεί να κρατήσει το αήττητο εντός έδρας μέχρι το τέλος της σεζόν εμφανίστηκε ο Μιχάλης Μπακάκης με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova, «Παίζουμε Ελλάδα». Ο άσος του Παναιτωλικού μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αποθέωσε τον Καμαρά και αποκάλυψε πως ο μάνατζερ του έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

«Στις προπονήσεις που είχαμε κάνει πριν το ματς, είχαμε δει ότι ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη βαρύτητα στη μεσαία γραμμή και έτσι δώσαμε και εμείς περισσότερη προσοχή στο κέντρο. Ήμασταν πάντα «γεμάτοι» και έτσι καταφέραμε και κερδίσαμε τη μάχη του κέντρου.

Στόχος μας ήταν να κλέψουμε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και από εκεί και πέρα με τον Καμαρά ο οποίος είναι πολύ γρήγορος να προσπαθήσουμε να βγούμε στην κόντρα έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους χώρους για να «χτυπήσουμε». Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ. Για αυτό και ο προπονητής μου διάλεξε τον Καμαρά στην επίθεση αντί του Μπόγιοβιτς. Γιατί ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει ψηλά και θα βρίσκαμε χώρους», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Μπακάκης.

Παναιτωλικός – ΠαναθηναϊκόςΌσο για τη φάση του γκολ είπε: «Είδα τον Καμαρά να φεύγει στον χώρο και του έκανα την πάσα στο σωστό timing».

Για την ευκαιρία που έχασε να κάνει το 2-0 και αν είχε άγχος στο τελείωμα: «Όχι δεν είχα άγχος απλά περίμενα τη μπάλα ο συμπαίκτης μου να την περάσει μπροστά από τον αμυντικό για να μπω με την μπάλα μέσα στα δίχτυα αλλά την έκανε πιο πίσω και για αυτό δεν κατάφερα να σκοράρω. Εκείνη τη στιγμή ο παίκτης ο οποίος θα βρεθεί για να σκοράρει θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να τελειώσει τη φάση. Μου ήρθε η μπάλα εκεί, χωρίς να ξέρω αν με ακολουθούν αντίπαλοι και προσπάθησα να το τελειώσω με τη μία».

ΚαμαράΓια τον Καμαρά: «Ο Καμαρά είναι ο τέλειος επαγγελματίας. Στη θέση του Καμαρά μπορεί κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές να μην μιλούσαν σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια και να νόμιζαν ότι αυτοί μπορούν τα πάντα. Ο Ανρί είναι πολύ καλός άνθρωπος, με όλους τους παίκτες έχει άριστη σχέση και δεν το παίζει καθόλου ότι αυτός είναι κάποιος. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Καμαρά και τι έχει πετύχει στην καριέρα του. Μας έχει εκπλήξει αυτό το γεγονός. Είναι άριστος χαρακτήρας».

Για το πώς θα περιέγραφε τον Παναιτωλικό μετά τον πρώτο γύρο: «Ο Παναιτωλικός μέσα στην έδρα του μπορεί μέχρι το τέλος της χρονιάς να κρατήσει το αήττητο γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο κόσμος, ο οποίος είναι ο δωδέκατος παίκτης και η δύναμη της ομάδας».

Για την πορεία της καριέρας του: «Σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου έπαιξε η μετακίνηση μου στα Χανιά. Εκεί ωρίμασα περισσότερο ως ποδοσφαιριστής, γνώρισα έναν τρομερό άνθρωπο και προπονητή, τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος με βοήθησε πολύ στην τακτική. Μόλις γύρισα στον Παναιτωλικό είπα αυτή είναι η ευκαιρία μου να καθιερωθώ και να κάνω την καριέρα που θέλω. Μέσα στη χρονιά αν και η φυσική μου θέση και αυτή που μου αρέσει να παίζω είναι δεξί μπακ, αγωνίστηκα πιο μπροστά. Παρόλα αυτά εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να προσπαθώ για να βοηθάω την ομάδα μου».

Για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του: «Δεν έχω ενημερωθεί αν έχουν μιλήσει οι ομάδες. Ότι έχω ακούσει είναι από δημοσιεύματα. Ο μάνατζερ μου έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο με θέλει ο Ολυμπιακός ή όχι. Εγώ από την ομάδα περιμένω να μου πει αν έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό ή όχι. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι παίκτης του Παναιτωλικού και δεν επηρεάζομαι από τα δημοσιεύματα».

πηγή : novasports.gr