Τα πάνω και τα κάτω μου

Γράφει η Μάγδα Κ.

upΤα πάνω μου
Τα Bazaar βιβλίων, στα οποία μπορείς να βρεις από επιλεγμένα μυθιστορήματα, μέχρι εξαιρετικά εκπαιδευτικά και παιδικά βιβλία, σε τιμές που ξεκινούν από 1 Ευρώ! Ελπίζω η εμφάνισή τους να μην είναι μόνο εορταστική και να τα βλέπουμε για αρκετό καιρό ακόμη.
Η απενοχοποίηση της βουλιμίας μας τις ημέρες των εορτών. Γιορτάζουμε, (και ας μην ξέρουμε τι ακριβώς ), άρα τρώμε και πίνουμε όσο θέλουμε.
Η συσκευή πλοήγησης gps σε όλα σχεδόν τα ταξί. Έστω και καθυστερημένα, το πολύτιμο αυτό αξεσουάρ, βρήκε τη θέση που του αρμόζει.
Η πολύ καλή και γεμάτη μηνύματα παιδική – και όχι μόνο – παράσταση του Μικρού Θεάτρου στο Αγρίνιο, με τίτλο “Αυτό που δε λέγεται”, που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανησυχίες των παιδιών στο χώρο του σχολείου. Προσωπικά, θεωρώ ότι πρέπει να την δουν όλοι οι μικρομέγαλοι φίλοι της πόλης.
Το “sex and the city” κάθε βράδυ στις 9.30 στο Μακεδονία tv. Και με απειροελάχιστες διαφημίσεις παρακαλώ.

downΤα κάτω μου
Η “τσουχτερή” τιμή στο παγοδρόμιο του Αγρινίου, με είσοδο 5 ευρώ η μισή ώρα και 8 η μια. Απλά … απαράδεκτο.
Οι είσοδοι ασφαλείας των τραπεζών. Η χρήση τους, είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως στα άτομα της τρίτης ηλικίας, που όπως και να το κάνουμε όμως, είναι και οι πιο συχνοί πελάτες τους.
Η φράση “όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις “. Και το “χείρα κίνει” πάει περίπατο;
Η αμηχανία όλων μας, όταν χρειαστεί να μείνουμε για λίγο μόνοι σε ένα μπαρ. Πιάνουμε αμέσως το κινητό και κάνουμε ότι στέλνουμε μήνυμα, ενώ μπορεί να βλέπουμε για χιλιοστή φορά τις αποθηκευμένες φωτο!
Τα μαλλιά που μυρίζουν “καπνίλα”.

Τα πάνω και τα κάτω σας
από τον Α.Μ.
πάνω: το σινεμά του Τζάρμους
κάτω: Δεν θα το δούμε στο Αγρίνιο