Ρεκόρ best goal από τον Καμαρά

Kαμαρά : Αφιερωμένο σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και σε κάθε φίλαθλο -Στον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία θα είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα

Ο Ανρί Καμαρά έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κέρδισε το βραβείο BEST GOAL για τρείς συνεχόμενες αγωνιστικές, από την καθιέρωση του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό τη 18η αγωνιστική επιλέχθηκε ως καλύτερο από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό και σήμερα παρέλαβε το βραβείο του, σε τελετή που έγινε στην αίθουσα VIP του γηπέδου Παναιτωλικού.

ΚαμαράΟ Καμαρά δήλωσε για τη νέα του διάκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Πολύ χαρούμενος που σκόραρα και κέρδισε η ομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που κάνει γενικότερα η ομάδα μας».
Για το ρεκόρ που έκανε με τρία διαδοχικά βραβεία, είπε: «Ο Θεός με έχει βοηθήσει. Κάθε φορά επιδιώκω το καλύτερο και θέλω να πετύχω γκολ. Είμαι ικανοποιημένος που τα κατάφερα για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές».
Για τους επόμενους προσωπικούς του στόχους: «Θα προσπαθήσω να συνεχίζω για το καλύτερο. Να σκοράρω και στα επόμενα παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα. Βάζω τα δυνατά μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους. Το αφιερώνω σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και σε κάθε φίλαθλο». Μίλησε επίσης για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, άρα είναι και ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όταν παίζεις απέναντι σε τόσο ισχυρές ομάδες, πας να διεκδικήσεις ότι καλύτερο μπορέσεις. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία θα είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Βασίλης Ρόκκος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μέλος της ομάδας του Παναιτωλικού που τη δεκαετία του ’50 αγωνίστηκε πρώτη φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Χαρακτήρισε σημαντική στιγμή για τον ίδιο την απονομή του βραβείου στον Ανρί Καμαρά, για τον οποίο είπε. «Πρόκειται για πάρα πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, που συχνά πετυχαίνει γκολ. Και μάλιστα πολύ ωραία γκολ όπως αυτό για το οποίο βραβεύεται σήμερα. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

CamaraKαι MVP
Η απόδοσή του και το γκολ που σημείωσε δίνοντας τη νίκη στον Παναιτωλικό στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επιβραβεύτηκε από τους φίλους της ομάδας. Ο Ανρί Καμαρά ψηφίστηκε με μεγάλη διαφορά MVP του αγώνα.

Σήμερα έγινε η απονομή του βραβείου από την ιδιοκτήτρια της εταιρίας «Επιγραφές FIRMA», χορηγού του Παναιτωλικού, κ. Βάσω Τσιούνη. Ο Καμαρά παραλαμβάνοντας το βραβείο, που είχε κέρδισε για τρίτη φορά φέτος, δήλωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού για την τιμή που μου έκαναν. Πρέπει να υπενθυμίσω ξανά ότι δεν είμαι μόνος μου σε όλο αυτό. Βάζω τα δυνατά μου κάθε αγωνιστική και είμαι ικανοποιημένος που τα καταφέρνουμε. Προσπαθώ όλο και περισσότερο και ελπίζω να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Η κ. Τσιούνη δήλωσε μετά την απονομή του βραβείου:«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που παραδίδω αυτό το έπαθλο στον Ανρί Καμαρά, έναν ποδοσφαιριστή που με την ποιότητά του και την απόδοσή του μας έχει συνηθίσει σε όμορφα γκολ. Όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες στηρίζουμε και είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός εδώ και χρόνια. Εύχομαι από καρδιάς στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Κωστούλα να πετύχουν τους στόχους τους και να δώσουν στον Παναιτωλικό, την ομάδα της καρδιάς μας, τη θέση που της ανήκει».