Τι δεν ενόχλησε στα Αμπάρια…

Αμπάρια (2)Ενόχλησαν στο Παναιτώλιο μερικούς κατοίκους καθώς και τον πρόεδρο την τοπικής κοινότητας τα δημοσιεύματα του Panaitolionews, και συγκεκριμένα το δημοσίευμα για την εκδήλωση στα Αμπάρια Τριχωνίδας για την κατάδυση του Σταυρού την ημέρα των Θεοφανείων.

Δεν τους ενόχλησε όμως: Το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι βούτηξαν στη λίμνη να πιάσουν το Σταυρό σε ένα σημείο που καταλήγει χαντάκι στο οποίο πριν λίγη ώρα από την εκδήλωση, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκου και ψαρά της περιοχής, είχε ρίξει τα λύματά του εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς. Μας παρακάλεσε ο συγκεκριμένος κάτοικος και μας είπε: βγάλτε φωτογραφίες και κάντε κάτι γιατί εγώ χρόνια τώρα φωνάζω και δεν με ακούει κανείς!!!

Αμπάρια (1)Δεν τους ενόχλησε όμως: το γεγονός ότι δεν είχαν πάρει οι υπεύθυνοι μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα να γίνει συνωστισμός πάνω στην πλωτή εξέδρα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο με αρκετό κόσμο και μάλιστα μικρά παιδιά. Εάν γινόταν κάτι και κάποιος έπεφτε στη λίμνη σήμερα για τι θα μιλάγαμε; Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα αρκετά όπως για ηχητική κάλυψη που στήθηκε τελευταία στιγμή και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, για την απουσία εκπροσώπου ιερέα από την ενορία της Αγίας Παρασκευής και άλλα.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του Panaitolionews και γενικά όλους τους πολίτες του Παναιτωλίου ότι εμείς δεν έχουμε καμία εμπάθεια με τον πρόεδρο της κοινότητας Παναιτωλίου, όπως ίσως αυτός να έχει λανθασμένα καταλάβει, απεναντίας πιστεύουμε ότι οι προθέσεις του είναι πολύ καλές. Αυτό όμως καμιά φορά δεν φτάνει…
Εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, πάντα με γνώμονα το καλο του Παναιτωλίου. Θα σταθούμε δίπλα σε ότι μας χρειάζεται ο αγαπητός Πρόεδρος της Κοινότητας αλλά δεν θα κρύβουμε όμως τα κακώς κείμενα γιατί ίσως έτσι καταφέρουμε και εμείς να βάλουμε και το δικό μας λιθαράκι για το καλό του Παναιτωλίου πάνω από όλα.

πηγή : panaitolionews.blogspot.gr