Χάβος: «Χρειάζεται επιμονή» [HDvideo]

«Στόχος παραμένει η παραμονή»
Ο Μάκης Χάβος παρά τη νέα νίκη του Παναιτωλικού, υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή.
Δείτε αναλυτικά στην webtv του myagrinio.gr την συνέντευξη τύπου

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, είπε συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Εμείς δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το στόχο της παραμονής γρήγορα. Από εκεί και πέρα, μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλά. Στο πρώτο μέρος ο Πανθρακικός με την καλή του αμυντική λειτουργία μας σταμάτησε. Στο δεύτερο μέρος όμως, τα παιδία ανταπεξήλθαν σε αυτά που είπαμε και φτάσαμε στη νίκη. Ξέραμε ότι χρειάζεται υπομονή και ταχύτητα σε αυτό το παιχνίδι για να διασπάσουμε την καλή άμυνα του Πανθρακικού».

«Αλλάξαμε ρυθμό, παίζαμε με κάθετες μπαλιές, αξιοποιήσαμε καλύτερα τον Θεοδωρίδη και παρουσιάσαμε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι χάρηκε ο κόσμος. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή για εμάς με τρία συνεχόμενα παιχνίδια που απαιτούσαν και μεγάλες μετακινήσεις. Στόχος μας είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή».
Για τις δυο νέες μεταγραφές της ομάδας (Μαρτίνεζ, Ανέν): «Θα χρειαστούν λίγο χρόνο θεωρώντας πως σύντομα θα είναι έτοιμοι».

Αφιερωμένη στην Αναστασία
Στην μικρή Αναστασία αφιέρωσε τη σημερινή νίκη ο Μάκης Χάβος. Είπε χαρακτηριστικά : Τη νίκη θέλω να την αφιερώσω εγώ και όλη η ομάδα στη μικρή Αναστασία που ήρθε στο γήπεδο και της δώσαμε μεγάλη χαρά και θα παρακαλέσω πάρα πολύ τον κόσμο του Αγρινίου, σαν να παίζει ο Παναιτωλικός και ακόμη περισσότερο, την Τετάρτη που έχει φιλικό παιχνίδι για να βοηθήσουμε το κοριτσάκι, όσοι μπορούμε ας έρθουμε στο γήπεδο, επειδή θα είναι μεγάλη βοήθεια και μεγάλη ευλογία.

Άκης Μάντζιος: Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα
Ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη τύπου εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στο β ημίχρονο και έτσι δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση που άσκησε ο Παναιτωλικός.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου :
«Ξέραμε ότι θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός που έχει πάρα πολύ καλή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να κάνει κλασσικές φάσεις πλην μιας με τον Γκόλια. Αν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα θα είχαμε κάνει και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πίεση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, ενώ θα πρέπει να υπολογίσουμε και την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ και την απουσία του Κάσες, δυο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας».