Θεοδωρίδης: «Ίδιοι παίκτες είμαστε»

«Είμαστε οι ίδιοι παίκτες, απλώς δεν μας βγαίνουν τα παιχνίδια», τόνισε ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σχολιάζοντας τη διαφορά στα αποτελέσματα του Παναιτωλικού εντός και εκτός έδρας.«Στόχος μας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία» ανέφερε και επεσήμανε ότι ο Παναιτωλικός είναι ικανός για κάτι παραπάνω αλλά πρέπει πρώτα να φτιάξει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ως ομάδα.

ΘεοδωρίδηςΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο για:
-τις επιτυχίες που έχει ο Παναιτωλικός στην έδρα του:«Δεν περίμενα ότι θα ήμασταν αήττητοι στην έδρα μας. Όμως ξέρουμε ότι έχουμε μια καλή έδρα. Ξέρω ότι δύσκολα χάνουμε. Φέτος έγιναν καλές κινήσεις και έχουμε περισσότερες εμπειρίες».

-τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια:«Εκτός έδρας δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Οι ίδιοι παίκτες είμαστε. Πολλές φορές δεν είμαστε κακοί και δεν έχουμε πάρει αποτελέσματα. Έχουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στη συνέχεια.

-τον εφετινό στόχο της ομάδας:«Στόχος μας παραμένει να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί. Γινόμαστε σταθεροί και έτσι φτάνουμε κοντά. Όλοι προσπαθούμε να είμαστε προσγειωμένοι και να δουλεύουμε. Η ομάδα έχει τα φόντα για να κάνει και κάτι παραπάνω. Αλλά τώρα αποκτά ταυτότητα. Πρέπει πρώτα να φτιάξει μια ταυτότητα και μετά τα άλλα. Να μείνουμε στην κατηγορία όμως πρώτα από όλα…

-τις εμφανίσεις του: «Με βοηθά η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Φυσικά και ο προπονητής ο οποίος μου δίνει ελευθερία. Εμείς οι παίκτες είμαστε ευλογημένοι που αγωνιζόμαστε. Το θεωρώ τύχη και προσπαθώ να το απολαμβάνω και είναι κάτι που μου βγαίνει σε καλό».