Παπαμιμίκος στη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας : Δεν δίνουμε χρίσματα, δεν ανακοινώνουμε στηρίξεις

Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Γιώργος Λουλουδάκης συμμετείχαν σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας απόψε στο Μεσολόγγι.

Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Σύρο είχε ως αντικείμενο οργανωτικά θέματα και την καινούργια δομή της ΝΟΔΕ αλλά και την προώθηση των θέσεων της ΝΔ. Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος σε δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ έκανε λόγο για προσπάθεια μετεξέλιξης της ΝΔ σε ένα σύγχονο πολιτικό οργανισμό που θα αφουγκράζεται την κοινωνία που θα εμπνέει και θα εμπνέεται από τους πολίτες. Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανέφερε ότι η ΝΔ δεν πολιτεύεται με όρους του παρελθόντος και πως δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα και να ανακοινώσει στηρίξεις υποψηφίων.

Μπορεί βέβαια στη ΝΔ να μην το παραδέχονται, αλλά είναι βέβαιο ότι τους απασχολούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως επίσης απασχόλησαν και την συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Είναι χαρακτηριστικό πως το παρόν έδωσε στη συνεδρίαση και ο πρώην βουλευτής του νομού και Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός, που εσχάτως δημοσιεύματα τον θέλουν να επιθύμει να εμπλακεί στον αυτοδιοικητικό στίβο. Ωστόσο τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας Γιώργος Παπαναστασίου που είναι το μονάδικο στέλεχος από το χώρο της κεντροδεξιάς που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει για τον δήμο Αγρινίου υψηλά ποσοστά απήχησης.