Παπουτσογιαννόπουλος: «Αν παίξουμε σωστά…»

Εάν ο Παναιτωλικός παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στον Άρη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη μεθαυριανή αναμέτρηση μέσα στο Αγρίνιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος.

Αισιόδοξος ότι ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, ο οποίος «καίγεται» για τη νίκη, παρουσιάστηκε ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος.«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μπούμε δυνατά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι εάν παίξουμε σωστά», τόνισε μεταξύ άλλων ο 19χρονος χαφ.

ΠαπουτσογιαννόπουλοςΑναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μέσος στο Novasports
Για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Αγρίνιο:«Τώρα παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι η νίκη κόντρα στον Άρη γιατί θέλουμε στην έδρα μας να κερδίζουμε πάντα».

Για το αν βοηθάει το σερί καλών εμφανίσεων εκτός έδρας:«Με αυτά τα παιχνίδια δείχνουμε χαρακτήρα. Κάνουμε καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας και έχουμε την ώθηση στην έδρα μας να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον αντίπαλο:«Ο Άρης καίγεται για βαθμούς και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μπούμε δυνατά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι εάν παίξουμε σωστά».

Για τους προσωπικούς του στόχους:«Έχω πάρει κάποιες ευκαιρίες , θα παλέψω να πάρω ακόμα περισσότερες και στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναιτωλικό».