Χάβος: «Χάσαμε 45 λεπτά για να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο»

Με τον αγωνιστικό χώρο τα έβαλε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Χάβος μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε: «Είχαμε δύο αντίπαλους. Τον Αρη και τον κακό αγωνιστικό χώρο. Τον Αρη τον βόλευε να μη βρούμε ρυθμό και έπαιζε με μακρινές μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Αναλυτικά:
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού ήταν ότι έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας μέσα στην έδρα μας. Όλοι ξέρουμε ότι ειδικά μέσα στην έδρα μας ο Παναιτωλικός προσπαθεί να παίξει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η προσαρμογή είναι δύσκολη όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες συνθήκες και γι’ αυτό χάσαμε και τα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν μπορεί να έχει κανένας παράπονο από την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Κάναμε τις φάσεις και μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στη μπάλα πολλές φορές δεν έρχονται όπως τα περιμένεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Η κούραση είναι μεγάλη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις μετακινήσεις. Το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι και δυστυχώς δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε, όπως θέλουμε για το παιχνίδι των Ιωαννίνων, αλλά είμαστε αναγκασμένοι. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και πρέπει να τα καταφέρουμε και εκεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δουλειά και ταπεινότητα».

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσουμε μετά τα δύο ματς»
Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Άρης στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό παρουσιάστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός των «κίτρινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων της ομάδας του στην προσπάθειά της για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.Τέλος, αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά:
«Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά στο γήπεδό τους είναι δυνατοί. Δεν μιλάω για απουσίες, όπως ξέρετε και αν χάναμε σήμερα δεν θα τις προέβαλα ως δικαιολογίες. Πάντως, σήμερα παίξαμε χωρίς πέντε παιδιά που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο παιχνίδι και με μια αναγκαστική αλλαγή του Μπουγαϊδη, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης.Δεχθήκαμε πίεση, αλλά στις αντεπιθέσεις που είχαμε δε βρήκαμε αποθέματα. Οι περισσότερες φάσεις του Παναιτωλικού ήταν από φάουλ και κόρνερ».

Για το ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν: «Είμαι ευχαριστημένος από τη άμυνα αφού δεν δεχθήκαμε γκολ, σε μια έδρα που ο γηπεδούχος σκοράρει. Δεχόμαστε γκολ από στημένα, όπως στη Λιβαδειά και την Ξάνθη. Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε 40 μέρες μαζί και όσοι δουλεύουμε προσπαθούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Πριν το παιχνίδι είπα ότι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα. Θα μιλήσουμε μετά τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια…»