ΟΙΚΟθέατρο 2014 – Συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον στη Ναύπακτο

Με επιτυχία υλοποιούνται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”
σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 09 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 4ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Γ’τάξη και του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Γ’τάξη με τα έργα « Παραλία για λύκους» της Ράνιας Μπουμπουρή και « Το δάσος της Ξύλινης ξύστρας » του Κώστα Μάγου, αντίστοιχα. Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της προστασίας των παραλιών και του δάσους , απο την αδιαφορία των ανθρώπων. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας και όχι μόνο, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κο Νίκο Τσιλιγιάννη της Γ’τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Μαρία Παυλοχρήστου της τάξης Γ’, καθώς και την θεατρολόγο – ηθοποιό Ευαγγελάτου Ειρήνη για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις.