Χάβος : Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, δικαιούνται ένα άσχημο ημίχρονο [HDvideo]

Στήριξη στους παίκτες του για κακή απόδοση του Παναιτωλικού στο β ημίχρονο έδωσε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ενώ παράλληλα εξέφρασε και τα παράπονά του προς τον κόσμο για τις αντιδράσεις της εξέδρας στο β ημίχρονο.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Αναλυτικά: «Από το σημερινό παιχνίδι κρατάω την καλή μας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε, έφερε νευρικότητα στην ομάδα άγχος και ο αντίπαλος προσπαθούσε να ισοφαρίσει με ανορθόδοξο κατ’ εμέ τρόπο. Ανταποκρίθηκαν τα παιδιά. Προσπάθησαν. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ. Από εκεί και πέρα αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί που είναι πάρα πολύ σημαντικοί και είναι μια μεγάλη νίκη σήμερα του Παναιτωλικού. Όσες όμως φορές έχω δώσει τα εύσημα στον κόσμο, σήμερα δεν μπορώ να το κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος. Θα λέω πάντα την αλήθεια όσο είμαι εδώ και η αλήθεια είναι ότι η ίδια η ομάδα έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στο φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα άσχημο σαρανταπεντάλεπτο να επέρχεται γκρίνια και στεναχώρια στο γήπεδο. Αυτά τα πράγματα δε συμβαδίζουν με τον Παναιτωλικό. Ο καλός και υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος πρέπει να καταλάβει ότι μία ομάδα δε γίνεται γρήγορα Μπαρτσελόνα. Θα έχει και άσχημα τριαντάλεπτα και σαρανταπεντάλεπτα και πολλές φορές το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι οι τρεις βαθμοί. Και στον ΠΑΟΚ παίξαμε πάρα πολύ καλά, δε δικαιούμασταν να χάσουμε. Και στον Ολυμπιακό η ομάδα ήταν καλή. Και στα Γιάννενα χάσαμε στο ενενήντα τέσσερα και δεν είπαμε τίποτα. Θέλω ο κόσμος του Παναιτωλικού να στέκεται κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουν απαιτήσεις, γιατί αυτό μας κάνει να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, αλλά μου άρεσε μόνο στο τέλος που όλοι μαζί στο γήπεδο φώναζαν Παναιτωλικός, γιατί καταλάβανε ότι το σημαντικό σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει τριάντα τέσσερις βαθμούς. Έχει άλλα εννιά παιχνίδια και νομίζω ότι βήμα – βήμα θα χτίσουμε τον Παναιτωλικό του μέλλοντος».

Για το αν ο Παναιτωλικός έκανε τα εύκολα δύσκολα οπισθοχωρώντας στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Αυτό είναι ένα ερώτημα που πολλές φορές το έχουμε συζητήσει. Ο ποδοσφαιριστής ασυναίσθητα όταν έχει το 2-0 παίρνει μέτρα προς τα πίσω και η αντίπαλη ομάδα είναι λογικό να πάρει μέτρα. Η αλήθεια όμως είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά και χαλαρά. Δεχθήκαμε και το γκολ, αλλά και πριν το δεχθούμε πάλι δεν ήμασταν καλά. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας προσπάθησε αλλά με βαθιές μπαλιές, αράουτ και κόρνερ να μας απειλήσει».

Για το αν θεωρεί ότι οι 34 βαθμοί εξασφαλίζουν την παραμονή, σχολίασε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε εδώ. Το όριο παραμονής για εμένα μπορεί να φτάσει στους 37 με 38 βαθμούς για την ομάδα που θα παίξει μπαράζ. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε επειδή κάναμε σήμερα μια νίκη».

Λόρι Σάντσεζ: Εμφανιστήκαμε με καθυστέρηση 45 λεπτών
Στην κακή απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λόρι Σάντσεζ. Αναλυτικά : «Εμφανιστήκαμε στον αγώνα με καθυστέρηση σαράντα πέντε λεπτών και δεν γνωρίζω το γιατί. Ωστόσο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο στους αγώνες. Στο δεύτερο ημίχρονο που εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο είχαμε μια πολύ καλή απόδοση απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, ο οποίος εντός έδρας έχει ένα αξιοπρόσεχτο ρεκόρ εντός έδρας. Θεωρώ ότι ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως όταν δεν εμφανίζεσαι για σαράντα πέντε λεπτά και δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να σημειώσει δυο γκολ, τότε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στην αναμέτρηση».