Με Τραπεζιώτη και στοίχημα την ενότητα ο ΣΥΡΙΖΑ [pics]

Η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τελικά χθες το ΟΚ στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Τραπεζιώτη ως υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου.

Η εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ “τράβηξε” πολύ, είχε πολύ κουβέντα και πολύ κριτική αλλά και πολύ σασπένς… αφού ακόμη και σήμερα υπήρξε μια νέα υποψηφιότητα από την πλευρά του Αντώνη Μίκροβα, με σκεπτικό ότι η διαδικασία του ενός υποψηφίου δεν είναι και η πλέον δημοκρατική. Ανάλογη κριτική έκανε ο κ. Μίκροβας και για τις διαδικασίες του προηγούμενου διαστήματος… Ωστόσο τα μέλη της παράταξης επικύρωσαν την υποψηφιότητα Τραπεζιώτη, ενώ ο ίδιος στην τοποθέτησή υποσχέθηκε πως θα είναι συνεπής με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει και δήμο Αγρινίου και τόνισε ότι η παράταξη θα προχωρήσει μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες και λογοδοσία του ίδιου στα μέλη της.

Πάντως το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές για το δήμο Αγρινίου θα είναι η ενότητα. Και αυτό θα διαφανεί από τη συκρότηση του ψηφοδελτίου και από το αν και κατά πόσο σε αυτό θα εκπροσωπηθούν όλες οι τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.