Μπαράζ προστίμων στην τοπική αγορά

Μπαράζ προστίμων είχαμε τις τελευταίες μέρες από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο, τη Μαλεσιάδα και τη Νερομάνα.

Συγκεκριμένα επεβλήθη πρόστιμο 4000 ευρώ στην σε ιδιοκτήτη επιχείρησης πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην Ε.Ο. Αγρινίου Αντιρρίου στο Αγρίνιο επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/2/2014 από υπαλλήλους ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, ευρέθηκε να έχει σε δύο από τα τρία ακροσωλήνια πώλησης πετρελαίου κίνησης διαφορετική τιμή από αυτή που είχε στην πινακίδα του πρατηρίου και είχε αναρτήσει στο παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων.

Eπεβλήθη ακόμη πρόστιμο 1000 € σε ιδιοκτήτη του αρτοποιείου, που λειτουργεί στη Μαλεσιάδα Δ.Ε. Ινάχου του Δήμου Αμφιλοχίας για το γεγονός ότι στην Υ.Δ. έναρξης λειτουργίας δηλώθηκαν με αναληθή στοιχεία.Τέλος επεβλήθη πρόστιμο 1960 € σειδιοκτήτη της βιοτεχνίας επίπλων, που λειτουργεί στη θέση ‘Λαγκάδια’ του Δήμου Αγρινίου για το γεγονός ότι η βιοτεχνία λειτουργεί χωρίς άδεια εγκατάστασης και χωρίς άδεια λειτουργίας ή χωρίς την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση αντί άδειας